Online správa dokumentů

Každý správce budovy to zná. Dokumenty ze všech možných poviností se mu hromadí na stole a v lepším případě v archivu. Udržet aktuálnost dokumentů není vůbec jednoduché, stejně tak evidovat jejich výpůjčky a kompletní vrácení. Naštěstí moderní doba přinesla cloudová úložiště a jedním z nich je i naše aplikace, která je určena ke správě dokumentů, jež souvisí s provozem budov.

Mezi nejčastěji ukládané dokumenty patří:

Pro snažší orientaci a rychlejší vyhledání dokumentů slouží filtr přes jednotlivé nemovitosti a taktéž použití štítků, které lze lepit na jednotlivé dokumenty. Pokud tak hledáte energetický audit výrobního závodu, klikněte v levém stromu na něj, současně na záložku dokumenty a do prostoru pod vyhledáváním dle textu zadejte štítek “energetický audit”.

Stejně můžete postupovat i s vyhledáváním dalších dokumentů. K těm se lze dostat i přes zařízení, což je užitečné hlavně v případě revizí. Vyhotovenou revizi lze svázat (přiřadit) k danému zařízení ať již se jedná o elektro či revizi plynového zařízení.

V případě zájmu o podrobnější informace o aplikaci klikněte na příklady využití či na průvodce aplikací. Můžete nás také kontaktovat na facility@enectiva.cz či na tel:+420 222 766 950.

Tým Enectiva Facility

Mohlo by Vás také zajímat: